Enkel op reservatie, en kan steeds telefonisch op 058/23 73 86.
Tot snel,
Valerie & Andy
Verlof vanaf zondagavond 21/04 t.e.m vrijdagavond 26/04
Enkel op reservatie, en kan steeds telefonisch op 058/23 73 86.
Tot snel,
Valerie & Andy
Verlof vanaf zondagavond 21/04 t.e.m vrijdagavond 26/04
Angèle Boddaert schilderde voor Flaviestafel prachtige stillevens!
Bij mooi weer gaan de ramen open en kun je ook buiten tafelen.
Rond de open keuken.
Onze missie is eenvoudig: wij serveren lekker en betaalbare gerechten, zo komen onze gasten graag terug.
Onze missie is eenvoudig: wij serveren lekker en betaalbare gerechten, zo komen onze gasten graag terug.
VOORGERECHTEN
SINT-JACOBSNOOTJES, GROENE ASPERGES, VINAIGRETTE VAN LINZEN, WATERKERS €26
GEFRITUURDE PIJLINKTVIS, FRIS SLAATJE, TARTAARSAUS €25
VISSOEP, LOOKTOAST, ROUILLE € 20
GEGRILDE LANGOUSTINES, GEKONFIJTE TOMAATJES, PESTO, RUCOLA € 31
HOOFDGERECHTEN
IN HOEVEBOTER GEBAKKEN TONGETJES, STAMPPOT MET WORTEL, LENTE UI EN VERSE KRUIDEN €36
ROGVLEUGEL MET KAPPERTJESBOTER, PUREE MET TUINKRUIDEN, FIJNE BOONTJES €35
FILET VAN GRIET, RISOTTOCURRY, SELDER, APPEL, OOSTERS SLAATJE €40
LOTTE IN DE OVEN GEGAARD, ZUIDERSE GROENTEN, LICHTE JUS MET CITRUS, PUREE MET OLIJFOLIE €39
IERSE RIB EYE " BLACK ANGUS" OVENAARDAPPELEN MET TIJM EN ROZEMARIJN, KRUIDENBOTER €35
Al vele jaren gepassioneerd bezig met haar vak. Ze staat voor een pure keuken zonder tierlantijntjes, gebaseerd op verse en kwaliteitsvolte producten.
Verantwoordelijk voor de ontvangst en de bediening. Hij staat ook altijd klaar met advies bij het kiezen uit de uitgebreide wijnkaart.
Zonder hen geen Flavie’s Tafel. Garnalen pellen, groentjes snijden, tafels klaarzetten, en de afwas doen… niets is hen teveel!
fotografie © jan verlinde / website canjotto